Hobo rapit de extraterestri

Link-uri sponsorizate

Link-uri sponsorizate

Informatii despre joculet

Hobo rapit de extraterestri

Actiunea se petrece la cateva ore dupa versiunea a patra a jocului. Hobo este rapit de catre un grup de extraterestri ce doresc sa il disece si sa faca experimente pe el pentru a vedea de unde isi trage puterea. Dar el e un boschetar puternic, asa ca nu se va lasa calcat in picioara cu una cu doua. Va lupte pentru a-si apara trupul si pentru a-i invata o lectie pe aceste fiinte tupeiste. Din nefericire pentru Hobo, atunci cand a fost prins si sedat, extraterestrii au folosit un furtun special cu care i-au luat acestuia toate combinatiile secrete avute de lupta. Astfel, el a ramas doar cu pumnul si piciorul in fata. Scopul tau este sa ii bati pe extraterestri si sa iti recuperezi toate combo-urile. Nu lasa pe altii sa ia ce iti apartine. Alege nivelul la care vrei sa intri in actiune, cu cat esti mai experimentat cu atat e mai bine sa alegi unul superior. Distractie placuta!

Ultimele cautari de la vizitatori

Instructiuni: Butoanele au ramas aceleasi ca si in celelalte versiuni, respectiv sagetile pentru miscare si A si S pentru lovituri.

Data adaugare: 4 January 2013

Tags: ,
Marius Coman pe March 14th, 2013 spune:

Aceasta versiune cu extraterestri si hobo este mega misto. Are tehnici noi de lupta si arme mult mai sofisticate tinand cont ca e intr-o galaxie indepartata!